joi, 8 decembrie 2011

Mai multe detalii despre Google Adsense

In postul anterior vorbeam despre Google Adsense sau mai bine spus va indicam motivele pentru care ar trebuii sa folositi Google Adsense.

Spuneam ca site-ul dvs trebuie sa se incadreze cat mai bine intr-o anumita nisa, intr-o categorie pentru a fi afisate anunturi din aceea categorie.

Cu toate acestea, in cazul in care o pagina de pe site-ul dvs. se incadreaza in afara acestor categorii, bannerele nu mai sunt targetate. Asta inseamna ca veti afisa reclame de un alt gen, unor oameni care nu au nici un fel de interes fata de acele anunturi.

Cu Google AdSense, aceste lucruri nu se intampla niciodata: reclamele prezente pe site-ul dvs. vor fi intotdeauna in concordanta ceea ce sunt interesati vizitatorii dvs. si continutul site-ului.

Mai mult, aspectul acestor bannere si marimea lor este personalizabila, ceea ce inseamna ca reclamele pot fi integrate cu restul continutului site-ului dvs. dar si cu template-ul folosit, fapt care duce la cresterea calitatii vizuale.

Pentru multe persoane exista o mare problema legata de gasirea oamenilor dispusi sa faca publicitate pe site-ul lor. AdSense este in mod clar cea mai usoara solutie disponibila la aceasta problema.

Alaturarea la programul AdSense este gratuita si se face in foarte putin timp. De asemenea, configurarea AdSense pe site-ul dvs. este floare la ureche, si puteti finaliza intregul proces in mai putin de o ora.

Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati un banner AdSense pe site-ul dvs. (totul in afara de inregistrare desigur) si sunteti gata cu tot, veti avea de ales dimensiunea bannerelor si va trebui aleasa cea mai buna varianta privind amplasarea reclamelor Adsense astfel incat acestea se integreze perfect cu restul site-ului.

Unii oameni au nevoie de bani pur si simplu in timp ce altii folosesc Adsense doar pentru plata serviciului de gazduire web a site-ului lor. AdSense este un program de publicitate avantajos, deoarece a fost gandit pentru a fi "potrivit pentru toata lumea". Functioneaza extraordinar pentru cei ce utilizeaza AdWords, pentru webmasterii ce folosesc AdSense, si cel mai important pentru vizitatorii site-urilor web.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu