luni, 28 noiembrie 2011

Google Adsense. De ce să folosiţi Google Adsense?

Fara indoiala, daca sunteti webmaster ati auzit de Google Adsense si probabil va ganditi sa ii acordati o incercare. Dar merita intr-adevar plasarea unui banner AdSense pe site-ul tau?

Google Adsense

Raspunsul este da cu siguranta. Vei putea avea întotdeauna un alt banner pe site-ul tau, sau de a folosi chiar unele programe de afiliere cu ajutorul carora ati face probabil ceva bani avand in vedere desigur faptul ca site-ul tau se bucură de o cantitate considerabila de vizitatori.

Cu toate acestea, cu marketingul afiliat este de aşteptat ca un vizitator de pe site-ul dvs. sa finalizeze o vanzare inainte ca dvs. sa fiti remunerat. Dar asta e nici pe departe ceea ce veti obtine prin utilizarea Google AdSense. Exista oameni care castiga peste 100.000 de dolari pe an prin utilizarea AdSense.

Si nu se opresc doar cu a face mai mulţi bani. In primul rand, anunturile sunt numai de tip text. Asta inseamna ca sunt de departe mult mai putin deranjante pentri vizitatori decat majoritatea bannere-lor de tip flash ce sunt proiectate pentru a captura ochiul vizitatorului.

Sigur, va trebui sa obtineti o plasare mai bună a reclamelor, astfel incat sa fie observate, dar sa nu deranjeze la fel de mult ca reclamele tradiţionale. Anunturile sunt generate pe baza continutului site-ului dvs. in mod automat. Când utilizati un program de anunturi afiliate, trebuie să specificaţi anumite categorii in cadrul carora site-ul se incadreaza cel mai bine.

Acesta este primul articol referitor la Google Adsesne si va fi impartit in 2 parti. Partea a 2 va fi publicata in curand.

Update: Am scris un articol cu mai multe detalii despre google adsense.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu